بررسی بازار - 14.10.2014
بورس و اوراق بهادار، بازاریابی داخلی و خارجی، اقتصادی، مدیریت، بازرگانی، قوانین امور گمرکی
تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
بررسی بازار - 14.10.2014
یک شنبه 27 مهر 1393 ساعت 12:10 | بازدید : 709 | نویسنده : حمید | ( نظرات )

بررسی بازار - 14.10.2014

بازارهای سهام ایالات متحده پس از روز کاری پرنوسان دوشنبه به شدت سقوط کردند که بازتاب دهندۀ اضطراب سرمایه گذاران است. اضطراب ناشی از فروش هفتۀ گذشته که با ثبت بدترین رکورد نزولی هفتگی شاخص Nasdaq و S&P500 طی دو سال اخیر بود. شاخص S&P500 31.39 واحد معادل 1.65% سقوط کرد و به 1874.74 واحد رسید. این شاخص در مقایسه با اوج اش در 18 سپتامبر بیشتر از 6% سقوط دارد. شاخص Nasdaq Composite با 62.58 واحد معادل 1.46% سقوط به 4213.66 واحد رسید. شاخص Dow Jones Industrial Average با 223.03 واحد معادل 1.35% سقوط به 16321.07 واحد رسید. عامل منفی دیگر برخاسته از سوی معامله گران به عنوان علامت از ریزش های بیشتر از سوی S&P500 دریافت شد که به زیر خط میانگین حرکتی 200 روزه ریزش پیدا کرد. تمام شاخص های اصلی همینک زیر خطوط میانگین حرکتی 200 روزه معامله می شود. سرمایه گذاران در انتظار انتشار گزارش های درآمدی شرکت های فعال در بورس هستند تا با درآمدهای سالم نشان دهند که اقتصاد ایالات متحده در مسیر درست است آنهم پس از ضررهای عمیق هفتۀ قبل در پی رشد نگرانی های اقتصاد جهانی. بازارها منتظر انتشار گزارش های درآمدی بخصوص از بخش مالی هستند که بخش مهمی از اقتصاد ایالات متحده را تشکیل می دهد و رشد بخش مالی می تواند تمام بازار سهام را رشد دهد. انتظار می رود که گزارش های درآمدی موسسات مالی نظیر J.P. Morgan Chase & Co. ، Citigroup Inc. و Wells Fargo & Co امروز پیش از بازگشایی بازار منتشر شوند.

 



 

بازارهای سهام نیز در روز دوشنبه افت پیدا کردند. شاخص Stoxx Europe 600 با 0.1% ریزش به 321.56 واحد رسید. شاخص Stoxx Europe 600 در هفتۀ گذشته 4.1% سقوط کرد که بدترین ریزش از ماه مه 2012 تاکنون محسوب می شود که تحت تاثیر نگرانی ها دربارۀ احتمال رکود در بزرگترین اقتصاد اروپا پس از انتشار آمار مربوط به آلمان بود. آمار منتشر شده در روز دوشنبه حاکی از آن است که بهای عمده فروشی در آلمان در سپتامبر در مقیاس سالیانه 0.9% افت پیدا کرد که نشان دهندۀ فشارهای رکود قیمتی علی رغم برنامۀ تسهیلی پولی بانک مرکزی اتحادیۀ اروپا برای رساندن نرخ تورم منطقۀ یورو به زیر رقم 2% است. بازارها تحت تاثیر احتمال افت منطقۀ یورو به رکود برای سومین بار، در حال رشد هستند. این هفته گزارش درآمدی شرکت های بورسی در بخش مالی اروپا منتشر می شوند و همچنین انتظار می رود که درآمد سه ماۀ سوم برای Stoxx600 در مقیاس سالیانه 0.8% افت داشته باشد.

امروز در ساعت 10:30 CET شاخص بهای مصرف کننده در مقیاس سالیانه و شاخص پایۀ بهای مصرف کننده برای سپتامبر در انگلیس منتشر خواهند شد در حالیکه انتظار می رود این دو شاخص به ترتیب از 1.5% به 1.4% و از 1.8% به 1.7% افت پیدا کنند. امروز در ساعت 11:00 CET شاخص ضریب اطمینان اقتصادی متعلق به ZEW برای اقتصاد آلمان و شاخص تولید صنعتی منطقۀ یورو در مقیاس سالیانه برای ماه اوت در اروپا منتشر خواهند شد. تخمین های اولیه به ترتیب و خنثی و منفی هستند.

قیمت نفت برنت به پایین ترین سطح طی چهار سال اخیر رسید که در پی کاهش قیمت ها از سوی عراق به دنبال عربستان سعودی و ایران بود. شرکت بازاریابی نفت دولتی عراق که تحت عنوان SOMO شناخته می شود دیروز اعلام کرد که این کشور به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ اوپک از ژانویۀ 2009 تاکنون در حال فروش نفت سبک بصره به آسیا با بیشترین میزان تخفیف است. عراق قیمت نفت سبک بصره برای ماه نوامبر را 3.15 دلار پایین تر از میانگین قیمت های دبی و عمان برای خریداران در آسیا قرار داد. ایران در هفتۀ گذشته اعلام کرد که در ماه نوامبر نفت را به آسیا با بیشترین میزان تخفیف در تقریباً شش سال اخیر می فروشد که منطبق با کاهش قیمت های عربستان سعودی است. هیچ علامتی از احتمال کاهش تولید اوپک به منظور کمک به افزایش قیمت ها وجود ندارد چراکه عراق و ایران پس از عربستان سعودی تصمیم گرفتند قیمت های صادراتی برای آسیا را کاهش دهند که به معنای آن است که تولیدکنندگان نفت ترجیح می دهند بجای کاهش تولید به منظور حمایت از قیمت، از سهم شان در بازار دفاع کنند. قیمت آتی نفت برنت برای تحویل در ماه نوامبر در معاملات آتی بورس اروپایی ICE در لندن با 1.32دلار کاهش معادل 1.5% به 88.89 دلار در هر بشکه رسید که پایین ترین قیمت از اول دسامبر 2010 تاکنون محسوب می شود. حجم تمام معاملات آتی 17% پایین تر از میانگین 100 روزه بود. قیمت ها در مقایسه با اوج 115.06 دلار در 19 ژوئن 23% کاهش دارند. تخفیف نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) به برنت کاهش پیدا کرد.

 



 

قیمت های آتی طلا به بالاترین سطح طی سه هفتۀ اخیر رسید چراکه سرمایه گذاران اطمینان حاصل کردند که فدرال ریزرو نرخ های بهره را پایین نگه خواهد داشت که تحت تاثیر نگرانی دربارۀ افت اقتصاد جهانی است که باعث کاهش ارزش دلار شد و تقاضا برای طلا را افزایش دهد. "استنلی فیشر"، معاون فدرال ریزرو در 11 اکتبر گفت که ضعف رشد در خارج از ایالات متحده ممکن است بانک مرکزی را وادار کند که "آهسته تر از قبل سیاست تطابقی اش را حذف کند." قیمت های آتی طلا برای تحویل در ماه دسامبر در بورس Comex در نیویورک در ساعت 1:43 بعد از ظهر با 0.7% افزایش به 1230دلار در هر اونس رسید. پیش از این، قیمت به 1238 دلار رسیده بود که بالاترین سطح برای فعال ترین قرارداد از 17 سپتامبر تاکنون محسوب می شود. ارزش دلار در برابر سبد ارز تا 0.5% ریزش پیدا کرد.




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست






























می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
نویسندگان
نظر سنجی

چه مطالبی را با توجه به اینکه وبلاگ اموزشی است نیاز است بیشتر به آن بپردازیم متشکرم

آرشیو مطالب
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 891
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 109

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 243
:: باردید دیروز : 480
:: بازدید هفته : 723
:: بازدید ماه : 6052
:: بازدید سال : 6052
:: بازدید کلی : 184616